Vad e det för nått??

Ja vad ska man hitta på idag då? Hade ju lite planer på att tvinga in Linda o sova hos mejj, men Josè har ju bilen:( så jag får allt hitta på nöe annat.. Jag va framme på banken förut o krångla lite, satt i kö i typ en halv timme, Va la sådär kul.. De händer nog inte så mö ida, har tvättid sen ikväll, eftersom att de blev en del smutsiga kläder under helgen:) haha.. träffade Carrobarros syrra på hemköp förut, o nu har Anna fått sin unge:) det belv en liten flicka, så grattis-kram på er!!

Ja längtar såå till nästa helg, ha inte vart uppe hos Linn på typ tusen år=s,,, Sen så kanske man får besök den helgen oxå,, det ska bli intressant,:)

Sen har jag vart på nått konstigt humör i helgen,, vet inte va det e,, kändes som nån typ ångest, panik grej,, men det är de inte,, så vette skam va de e med mejj..

Vad ska du göra nu till helgen??

Ne nu ska jag fixa iordning lite tvätt,,

Ciaooo// Sandrew


så här känner ja mejj,, fattar du?

Det e ingen vanlig dag, för det e ju söndag ida, hurra hurra hurra!

Nu har jag vart sådär seg igen med att uppdatera,,, Denna helgen har faktiskt vart riktigt nice!!

I fredags så hade jag bestämt att jag skulle va med Lindali, men vi visste inte riktigt vart vi skulle va. det slutatde med att vi skulle te Emelie och grilla o spela kubb o ta ett par öl.. sagt o gjort så gjorde vi som så,, Jag tycker kvällen va sketa kul,, men hoppas allt löser sejj,, Men om man bortser från en del saker så va de allt jäkla roligt,, jag kom la i säng runt klockan 6:s men vi va allt uppe hyfsat i tid och eftersom att solen sken så vackert så satte vi oss allihopa ute o sola,, O tro mejj, jag har nog fått stans fulaste bränna!!!

Och när vi solat ett tag så gick vi till gabriels för att äta, men jag sprang hem emellan o bytte kläder o så, vi satte oss givetvis på ute serveringen, o medans vi sitter där så kommer dom o serverar våra color, han hann ställa ner ETT glas, sen tappar la klanten brikan, o allt far ut över bordet o mejj!! Jag vet att det var ett misstag, men jag fick alltså cola överallt, på mina kläder, i väskan, på mobben ja överallt,, så jag gick in o sa vänlig, men bestämt att jag faktiskt inte tänkte betala för maten. O dom förstod mejj o bad hemskt mycke om ursäkt, hur som helst så slutade de med att ingen av oss behövde betala. så vi gick mätta o belåtna tillbaka till våranm soltime:)
sen kan jag bara säga att Linda e faan as cool,, Att så mycket muskler kan gömma sejj i din kropp hade jag aldrig kunnat ana.. O en sak till, från o med nu så allt som har med namnet "carmenzita" är nu bannlyst!!! hehe,,,

I lördags så åkte jag med Linda hem, vi åkte o grilla på kvällen och kollade på när dom andra spelade "trodde du ja" det verkar va ett skit kul spel,, så det måste inhandlas!! de blev väldigt lungt, o de va jag som va chaffis..

Hur som helst så är den välbekanta Söndagen här och det har ju tyvärr inte vart så bra väder som vi räknat med, men jag o Linda åkte tillbaka te vara o gick o käka på hanssons med emelie o mia...

O nu sitter ja här i min sköna säng o gosar med katterna.. precis som jag vill ha de!!

Just de ja,, de e ju valborg o så till helgen,, Då måste vi allt hitta på nått kuligt,,, e det fint väder så blir det väl antagligen grilla o kubb!!

Ne nu ska jag ta o söva,,Men ha de så bra so long,, Så wrightar ja mer i möra!!

See you later alligator

// kisses


Mest med Lindali o Josè

Nu e jag ju där igen, att jag inte kan försöka skriva i bloggen lite oftare. Jaja ingen större skada skedd får jag hoppas!

Förra veckan så hände väl inget utöver det vanliga, jag o Mp va ute o gick, hälsade på Jonis,, Ja som vanligt med andra ord. Sökte även en del intressanta jobb, en bit härifrån om man säger så,, Tänk om jag skulle få de jobbet?? Jisses,, vilken dröm.. jaja den som lever får se!!

I fredags så grillade vi hos Sannis, det va jag, Sanna, Mp, ankan, Mattias och Lopez, Carro och Karin. Fast Carro o Karin drog direkt efter maten. Vi andra bestämde oss för ett litet kubbspel. O ja vann iaf EN gång,, hehe,, Senare drog vi hem  till Mattias o dom spelade GH. Sandra hedlund kom förbi o det va allt sköjj o få tjöta med henne lite..

I lördags så skulle jag bara ta de lugnt va tanken men vid typ 10 i 9, så prata jag med Lindali i fonen, o innan jag visste ordet av så satt jag i wuppen på väg till Vårgåda!! det slutatde med att vi satt ett gäng o drack lite o tjöta skit... På lördagen vakna vi ganska så i tid, Men Lindas o Jonas soffa e ju bland de skönaste som finns, så man låg allt kvar en stund. Sedan åkte vi ut på äventyr.. (((kanske va lite o ta i,, men kul va det))) vi åkte ut till sjön för att fiska,, vi kastade la ca tre gånger var eller nått:p sedan åkte vi på lite små vägar, o rätt slom de va så hamna vi i en hage.. hehe Jag vet att det kanske inte låter sååå kul,,, men jag skratta typ hela tiden!!Så med andra ord så har vi tagit vår skogspromenad i bilen!! Sedan kollade vi lite på den nylackerade cabben,, skit cool faktiskt,, men jag gillar ändå när den var rosa liiite mer.. Sedan åkte vi till statoil o köpte dricka och ballerina o åkte till skidbacken för att fika,,, När vi kom dit o såg alla joggare så insåg vi att det var nog inte de smartaste att sitta o fika o kolla på folk som tränade,, (( man blev rätt knäckt))
Sedan lekte vi lite i backen o sedan var det dax att åka hem.. jag har ju mina kära katter som måste tas omhand!

Så nu e det ju iaf Månda och jag håller på o söker lite jobb, sedan ska jag städa och gå till Volvo o möta morsan,,
I veckan vet ja inte vad som händer,, mer än att jag åker givetvis till Lilla Jonis o hälsar på,,:)

Ps Mp jobbar de e därför vi inte tar våran vanliga promenad i dag eller i morgon..

Ne nu får jag ta tag i lite städning,

Over `n Out

Vill ju inte skryta, men jag e j*vligt bra!!

Ja då ska vi se, idag e det ju Tisdag, men jag börjar berätta om gårdagen först:)

Runt 10 tiden var jag o Mp ute o dick 5-kilometarn i Ryda, måste säga att det e riktigt mysigt att bara gå ut o gå en timme med dejj mp varje dag, o prata om allt mellan himmel o jordfräs:)
Sedan åkte jag ut till mamma, o jag hann med rätt mycket faktiskt. Vi tog fyrhjulingen ner te åna o kolla läget. Jag fick även prov skjuta lite,, O tro det eller ej,, men jag var bättre än mor min,, ((inte såå populärt kanske)) hehe ne skojja,, Det va nog bara nybörjar tur,,, NOT!!!!!!!!!! :) Här ser ni en som har skills!!
Sedan fick jag köra lite fyrhjuling jag med, det va skitkul, sen målade jag o mamma lite krukor, och givetvis så hann vi med lite kortspel innan vi mös ner oss i soffan för lite Harry Potter:)

Idag (tisdag) så har jag städat lite, o tro mejj det behövdes i allra högsta grad. Men nu e det så rent så jag skulle kunna äta från golvet!! Fast jag använder hellre tallrikarna....
Glömde,, har ju givetvis gått idag med.
Sedan så har jag inte gjort så mycket mer, prata en stund med Jonis förut. Det va trevligt mån troooo.

Ne nu önskar jag er alla en trevlig kväll,, o glöm ej att det är dubbelavsnitt på Desperata husfruar ikväll,,

Dom jag älskar mest i Världen

¤¤Mamma¤¤
¤¤Mp¤¤
¤¤Linn¤¤
¤¤Linda¤¤
¤¤Sanna¤¤
¤¤Jonis¤¤


Asta la vista baby


hehe sååå ball..

Jag ska erkänna att jag varit liite lat idag:)


PåskHelgen

Ska försöka göra en kortfattad sammanfattningen,,

Som sagt i Torsdags så åkte jag ju till Linda o det blev wärdshuset för våran del, det va faktiskt helt okej, särskilt när jag o Jonas bestämde oss för att shotta:) Lindas blick när ja sa det är obetalbra!!
Hur som helst så sov jag där o åkte hem runt halv 12,,
jag hade stannat längre men vi skulle på middag hos mormor. Hon serverade köttbullar, potatis och sås,, kan det bli godare??!! En sak jag undrar är: Varför gör alltid ens "mormor" och "farmor" så fruktansvärt god mat?? om nån har svaret på det så skriv de till mejj:)
Hur som helst på kvällen så visste vi inte vad vi skulle göra, men det sluta med att jag, sanna och ankan åkte till kvänum, till fredrik och natalie. Det blev en rätt lugn kväll o vi satt o tjöta med ett par öl,,,
I går va det ju som sagt påskafton och det blev kronan,, det va inte så många som kunde eller ville gå dit, så jag o Mp gick själva. Det va faktiskt riktigt mysig,, Vi träffa ju många roliga folk där,, Och jag måste säga att jag tyckte det va sketa kul:)
Så nu är det Söndag och jag har varit på bio, Jag såg den nya Fast and Furious,, ((eller hur det stavas)) Jag tyckte att det va göör bra,, lite överdriven ibland kanske,, men bra ändå,,  Snyggingarnas snygging är ju huvudrollen, så det kan iknte bli mer än bra;)

Hur som helst så ska jag la lägga mejj o glo på tv nu.. Hoppas ni andra där ute är lika nöjda med eran påsk som jag är!!

Pöss på Er

Ciao


Nu var det påsk då,,

Ja,, nu var det påsk då, jösses va tiden går. Kom o tänka på att idag har jag bott i denna lägenheten i 3 år,, jag har aldrig bott så länge på samma ställe:)
Hur som helst så ska jag till Lindali idag, vi ska till wärdshuset, jag tror det kan bli en toppenkväll.

Idag har jag vart ute o gått med mp,, vi försöker gå en halvmil om dan,, Ibland latar vi oss,, men vi försöker sköta oss!!
Igår va jag o Mp hos Jonis en sväng,, eller ja vi stanna allt i x-antal timmar. Tiden bara rinner iväg när man sitter o tjötar o skrattar!

Sedan får man väl se vad som händer i påsk,, verkar bli ganska lugnt.. Kanske blir kronan,, Hade hoppats på Elmia oxå, men som sagt,, får väl se vad det blir at.

Ne nu måste jag jump in the shower,, ska ju te Lindis om drygt två timmar..

Pöss Pöss På Alla

//Sandrew

Ser ni hur söta vi är elle??!! jisses,,,:)


Booring :(

HUR SKA DET SLUTA???

????


Und3rbara Sol

Nu är det ju så gott som snart sommar!

Klockan är just nu 15.55 (typ) och jag har städat, diskat o ätit än så länge. och förut skicka Sara o undra om inte vi kunde hitta på nått, o va sa att vi går o tar en glass. För sedan ska jag ut till mamma ikväll.

I morgon ska jag åka ut till jennie en sväng. Ta med mig lite fika så vi kan sitta ute i vårvädret o frossa lite:) Blir nog mysigt! Och efter det så ska jag åka o hämta Räkan o köra honom, från jobbet o in till Vara, blir kul o säga hej på honom.

Ne om nu får jag nästan gå om jag ska hinna till Sara vid bestämd tid:)

Just det, skönt att deklarationen har kommit.. Blev väldigt nöjd!!

To next time, take care of you, and eachother!!

Ciaooo


SaknarDigRedan

Då va det Söndag igen, o min lilla Linn har åkt hem idag. Helt otroligt va en helg springer iväg när man har kul!

I fredags så kom Linn o jag hem runt  kl 1900, o då kom även Sanna panna en sväng. Vi tog de bara väldigt lugnt hela kvällen o bara umgicks. Hur mysigt som helst.

På lördagen så gick vi upp runt 11 o käka lite frukost o låg o sängen o prata.. Sedan var de dax att börja göra oss i ordning för kvällens bravader. Jag hade lovat Håkansson att hjälpa henne o hämta maten så det gjord vi innan vi åkte till Kvänum. Vi kom till festen vid 4 O då var det dax för mat, jag kan ju säga som så här att det finns inget godare än stures potatisgratäng!! O runt 7 så kom sexparty kärringa, o hade lite visning, det gick väldigt fort o smidigt trots att vi va runt 30 pers. Senare på kvällen runt 10 så fick jag, Linda, Sanna, Mp, ankan o Linn för oss att åka o bada jacuzzi i vårgårda:) Sagt o gjort så slutade det med att vo hamna i plurret. Det va hur mysigt som helst!! Kvällen slutade väl inte så lyckat, hände en del tråkigheter. Kan bara säga som så här, att jag hoppas att personen i fråga ber om ursäkt... För ja klarar mejj inte utan dig,, Men jag är rädd för att du inte vet själv vad detta handlar om, men jag har kollat med dom andra som var med o dom håller med mejj,, Så att jag inte hade missförstått. Hoppas iaf att det löser sejj!!

Idag, Söndag så har jag o lilla Linn bara slappat, Dagen har bestått av Underbara skratt, pizza och påskmust,, mer kan man inte begära. Körde Linni till trollhättan förut runt 6, och jag saknar henne redan.. Men jag ska nog åka upp ganska snart..

Ne om man ska börja tänka på refrängen o dra sejj tillbaka,,

Kramar


Finally Friday

Jao de va det la dax att skriva lite, har varit lite slö ett par dagar nu,,

I onsdags var det ju första april, och jag klararde mejj från alla löngner och påhitt,,, ((tror ja)):)
i vanliga fall brukar jag vara ett typiskt offer för aprilskämt!! Jag o lillcarro åkte även o hälsade på Jonis, det blev ett par trevliga timmar. Fick även reda på att det blir två flickor som Jonis väntar:) Sååå underbart gulligt!!

Igår gjorde jag inte så mycket, hade tvättid på dan så jag höll mejj på hemmaplan. På kvällen kom Ove och mamma in och vi gick till bistro o käkade. Det va väldigt mumma!!

Nu är det ÄNTLIGEN fredag, och idag kommer min älskade lilla pluttilutt Linn:) de va hur länge sen som helst hon var här.. För er som inte känner henne så är det min bästa vän i från Karlstad jag pratar om:)
Jag hämtar henne i Trollhättan kl 18.02 ikväll, och jag tror vi bara tar det lungt i kväll,,, Fö i morgon smäller det:) då blir de till att åka till Håkansson redan vid halv 4.. Fest Fest Fest!!!

Ne nu får jag ta o städa lite innan storfrämmaten kommer :) hehe

**Puss o kram**


Här har vi en gammal bild på Jonis, hon blir världens bästa mamma!


Även en gammal bild på Håkansson,, fest hos dejj i morgon baby!!


Våren närmar sig med stormsteg, och snart är Sommaren här..

RSS 2.0