Lilla Memil...

Jag vill skriva nått men vet inte vad... Inatt förlorade vi en vän.. himlen fick ännu en ängel... Känns för svårt för att ens försöka förstå... för många fråga.. för lite svar....




Som tur är så har man bara ljusa underbart roliga minnen får dig.... Sov gott älskade Memil....



Adjö är ej för alltid.. farväl är inte slut.. I mina tankar finns du... Där finns du alltid kvar....


Hur svårt kan det va??

Hur svårt ska de vara för mig att uppdatera lite oftare... Jag misstänker att det har med att göra att jag har blivit en sådan facebooks tönt!!

Det har hänt massa roligt men kommer knappt ihåg hälften o vet inte vart jag ska börja, så det får bli lite allt möjligt..

Kan ju börja med det roligaste som hänt.. O det är ju att Jonis & Mikael fick sina små änglar för 4 veckor sedan... jag o Mikki var där i måndags o herre jesus säger ja bara.. Elin & Elvira va dom sötaste små bebisarna som ja sett!! dom kommer bli riktiga killmagneter när dom blir stora =)

Förra veckan sa jag upp lägenheten.. Har inte råd att ha kvar den så nu letar ja en 1:a.. Vet ni nån så hör gärna av er ;P.. Jag har kanske en på gång, men det ser ut som att ja ska flytta hem till mamma och Ove en sväng emellan.. Dom e så snälla som hjälper mig!!

Ja inatt åker Mikki utomlands, o vad i H**vete ska jag göra i 10 dar?? Vi har ju umgåtts en del de sista kan man säga så nu vet ja inte vad ja ska hitta på.. som tur e så finns det mycket o grejja med i lägenheten (bl a. tapetsera, packa, rensa9 så jag har lite att göra iaf =) Men kommer sakna tösa :P

Och om två veckor är det dax för mig igen, då bär det av utomlands.. Denna gången blir det en bussresa till Kroatien med mamma, Ove och Mp.. Vi kommer ha så kul, o det ska bli roligt att åka till ett land jag inte har varit i innan!!

I helgen vet ja inte vad som händer riktigt.. Det finns en kräftskiva i Vårgårda men sedan är det även första kronan.. så vi får se vilket det blir...

Ne om jag skulle gå till källaren o byta en maskin tvätt =)

Ha det så gött där ute änna

Pussar


(((slänger ut lite bilder an annan dag)))

 


RSS 2.0