Det var inte igår,,,

Måste bara börja o skriva om en fantastiskt rolig grej som hänt
Jag bodde ju i Värmland när jag var liten, o där hade jag ju en halvsyster som hette Lina. O i morse hade hon addat mejj på msn. Helt otroligt kul, jag har nog inte pratat med henne eller träffat henne på 10 år. Men nu har vi iaf bestämt att när jag åker till Karlstad nästa gång så ska vi ta en fika. Det ska verkligen bli hur kul som helst!!

För övrigt så väntar jag på att mamma ska komma hem, jag ska med henne ut till Tubbetorp. Tydligen så ville Ove ha revanch i lite kortspel,, han kan ju alltid få hoppas:)

Nu e det bara 3 dagar o 4 timmar o 38 min tills jag träffar min sköna böna från karlstad:)
Linn vi ska ha en jätte roligt helg,,

Just nu skriver jag med min älskling Lindali, o hon e för söt,, säger att hon saknar mej o så,,, Det kan jag bara säga er alla att ni som inte har henne som vän tycker jag riktigt synd om.. Hon är nämligen helt underbar!
Älskar dejj mer för varje dag som går:)

Ne nu ska jag mysa med katterna lite,,,

Ciao/ Sandra McAbel


Amen,,,

If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swollowed their proud
We`d see the day when nobody died
And I`m singing Amen, I`m still alive


Söndag

Även denna helgen har sprungit iväg, och det e Söndag igen.

Igår så var det kronan, vi va hos Simon som planerat innan. Vi va dom vanliga, fast Mp va inte med:(.
Hoppas alla hade släck sina lampor igår kväll?! Det va vi så rediga o gjorde, det va riktigt mysigt med alla ljusen ist.
Kronan i sig va väldigt roligt, träffa många som man inte sett på länge. När jag kom hem så kom jag för en gångs skull ihåg att ställa fram klockan. Så det får jag en liten applåd för:)

Men nu siktar jag på nästa helg då det kommer hända så mycket kul!! För det första så ska jag hämta min älskling Linn på fredag, det va länge sen vi träffades nu och jag längtar ihjäl mejj!!
Sedan sak ju Håkansson ha sin fest på lördag, och jag är helt säker på att det kommer bli en toppen kväll. Jag ska erkänna att det jag längtar efter mest är nog potatisgratängen från Stures Catring som Håkansson ska bjuda på:)

Ne nu sak jag ladda upp några bilder sedan resan, vi tog ju väldigt många, men jag visar några lite då o då!

Adios// Sandrew



Detta är Fredrik o Nicklas, första dagen för oss alla i Patong


Alltid lika kul o åka Tuk Tuk..


Här har ni slättens svar på Hells Angels:)


Det står Mamma om ni undrar,


Här vilar jag o min snäcka,,


Linda vid polen på hotellet i Patong


Jag kan flyga jag är inte rädd, jag kan flyga jag är inte rädd!!

Sorry,,,((lördag))

Skäms på mejj, nu är det väldigt länge sen jag skrev, men jag har mina anledningar. Dator j*veln har krånglat som aldrig förr, hade massa virus o skit. Men tack vare Tompi så e det löst o fixat :) än så länge har jag inga bilder, så det får jag ladda upp inom en snar framtid.

Hur som helst så har denna veckan gått fort, jag har varit hos min lilla Jonis både måndag o tisdag, o i onsdags så åkte ja o brudarna till Lich o shoppade lite. En väldigt mysig dag faktiskt. O i torsdags så kom jonis till mejj en stund. Så det har varit en, för en gångs skull, händelserik vecka:)

Igår kväll så åkte vi till moster, hon fyllde år och bjöd på våfflor i massor. Det e ju nästan olagligt gött!
jag åkte med mamma till ove o sov där, dom lärde mejj ett nytt kortspel, som var riktigt kul!!

Ikväll så blir det kronan, det var ju ett par månader sen siet, så det blir nog kul. vi ska nog gå te Simon innan.
Ne nu ska jag va lite med mina missar:)

Så ikväll blir det te att shaka aset!!!!!!!!!!!


Ciao


¤ Underbara Sol ¤

Gud vilket skönt väder det är, hoppas bara det håller i sig. Idag blev det riktigt sovmorgon för min del, mamma ringde o väckte mejj vid hal 11 :s... Jag ringde Annica o kolla om inte hon ville ta en promenad med mig, o hon tyckte de lät som en bra idé. Sedan har jag inte gjort så mö, ska åka till mamma o Ove ikväll o spela lite kort o äta, det blir mysigt.

i morgon e det Fredag igen, och dags för en "mor o dotterkväll". Jag, Sanna och våra mammor har våra små kvällar nä vi träffas o spelar spel och har allmänt riktigt roligt. Det finns inget roligare än när mamma o Annica spela Pictunary:)

Sedan vet ja inte riktigt vad som händer på lördag, Linda ville ja skulle vad med henne, men jag håller allt lite öppet än så länge.

Ne nu ska jag hoppa i i duschen,,,, Varför säger man så?? de e ju sällan man bokstavligt talat hoppar in i duschen.. jaja ha de gött allihopa så skriver ja nog mer senare,,

Ps UT I SOLEN MED ER!!!

Kisses


Snart e det sommar gott folk!!:)

Inte Bara En,,, Utan TVÅ!!! :)

Gårdagen var väldigt trevlig, jag åkte te mp o fick fiin midda,, Körv o mos!! Livet leker allt ibland:)

För att återgå till allt det underbara som händer i mitt liv just nu, så kan vi ju börja med att det inte är länge kvar tills Jennie o Kaj ska få en liten krabat. O jag längtar as mö,,:) ska åka o ta en fika med dom en dag nu framöver.
Sedan så har vi ju ännu en baby lycka. Min gulliga lilla Jonis har berättat att hon o Mikael ska ha barn den 5 september. Jag kunde knappt hålla tårarna inne,, eller jag ska inte ljuga, jag böla som en gnu!! Och ida så hade dom varit på sitt första ultraljud, O det visade sej att det blir TVÅ BEBISAR!!!!!!! Jag e så lycklig o önskar både Jennie O Jonis lycka till, O att jag finns här, o ställer upp till 110%....

Dagen idag har väl sett ut som följande,, Till lunch fick jag besök av en liten primadonna vid namn Sanna, jag hade lagat lite mat som ja vet att hon älskar,, Mina gorgonzola kotletter!! så vi käka lite o körde ett parti med tärning. O jag tänker inte säga vem som vann,, men det va inte ja:(
Sedan åkte jag o Mp o iris till kvänum o hälsade på jonis, magen och carro. Jag hade tagit med fika o det blev en riktigt trevlig kväll. Sedan gick vi te Håkansson för att kolla in hennes lägenhet, o jag måste bara säga att den va bland dom snyggaste ja sett!! Bra Jobbat!!
Vi planerade även en del inför den 4 april då Håkansson ställer te med stor kalas.. Kan inte vänta!!!!

Just nu sitter ja o tjötar med min ÄLSKLING i vårgårda,,,Livet e ingen dans på rosor,, du förstår vad jag menar,, men du vet att du kan prata med mejj om allt 24-07!!:)

Det finns tyvärr en liten ledsam sak med denna dag,, Min Linn har lämnat mejj:( Den lilla grisen har åkte te Grand Canaria i en vecka!!! Utan mobben,, så det blir en hård vecka för Abelsson,, Men hoppas veckan går fort...

Just det,, Linda håller på att föra över bilder från resan te mej,, så det kommer upp lite bilder nån dag framöver.. så därför skiter jag i o lägga upp några nu,,

Pussar på alla mina ÄNGLAR till vänner!!!!!!!


Städat

Idag har jag varit väldigt duktig, jag har städat hela lägenkåken grundligt. Eller ja, duktig o duktig de e ju nått som måste göras. Det enda som e kvar nu är ugnen, Men det får allt bli en annan dag. Jag har inte gjort så mycket annat ida, pratat lite med Linnsan, hon åker ju utomlands i övermorron den lilla grisen. Jag kanske inte ska säga nått egentligen, men det känns som de e två månader sen jag av utomlands, o inte två veckor:(

Sedan prata jag med Lindali, o hon berätta att det blev ett litet impulsköp igår,, EN BIL??!!! hehe jag tycker det e as bra,, nu kan du ju komma när du vill till lilla mejj:)

Sedan fick jag sms av Sannis, o hon hade fått 90% på ett prov.. Tror ni jag blir stolt elle!! Yeah baby...

Ne nu ska jag väl ta o titta lite på tv,, e helt färdig efter denna tuffa dag;)

Skriver säkert mer sedan,/// Sandrew




Prata även en sväng med Tompi förut,, Detta är en väldigt gammal bild:)


O här e ännu en gammal bild,, På mejj o Sanna på Finlandsfärjan:)


Uppdatering AB

Fredag

I fredags så jobbade jag o Mpet på bion, vi skulle även sitta vakt under filmen så vi bestämde oss för att titta på den vi me. Så måste rekomendera att titta på den nya Pettsson o Findus filmen:) faktiskt väldigt kul!
när klockan va halv 8 så var vi klara o jag bestämde mejj för att dra te Lindali. Så det blev en jättemysig kväll:)
Kvällen slutade med att jag o Linda somna i varandras famnar i sängen, o Josè, den lilla stackaren fick så snällt sova på soffan... :)

Lördag

Jag åkte hem väldigt tidigt på lörda morron, för klockan 1 kulle jag va ute hos mamma o ove på middag. Dom servera älgkött, potatis o sås.. SÅÅÅÅÅÅÅ jäkla gött!!!! Du är allt en hejjare i köket mor lilla:) Hur som helst så kom även oves föräldrar och cirkus Persson. Det blev en jätte mysig eftermiddag!
På kvällen va det dax för kronan, men för första gången så kände jag verkligen inte för kronan. så jag prata med Sanna o hon va oxå väldigt osäker. Så vi bestämde förr att skita i det denna gången.
Jag gick ut o kolla Lindas blogg, o där charmade hon mejj totalt, så jag ringde min böna, o jag var väldigt välkommen.
Så det blev en till kväll i vårgårda för min del. Det enda negativa var väl att jag skulle göra en nattmacka, o lyckades hyvla mejj i tummen. Nu låter det nog värre än va det är, men det svider som satan...
Nu e det söndag o jag har kommit hem från Linda, Jag är lite i valet o kvalet om jag ska ta en promenad, eller köpa chips. Givetvis så känns promenaden som det självklara valet, men det e ju trots allt söndag. O jag anser att det e en slappar dag. Om man tänker på att Gud vilade den sjunde dagen så får man inte så dåligt samvete:)


För övrigt är det väl inget nytt direkt på fronten, nu i veckan så blir det till att gå till arbetsförmedlingen osv. Det e ju såå himla kul där så jag kan knappt bärga mejj,,, NOT!!!!!

Pratade med en viss person första gången igår,,, så vem vet, jag kanske får lite besök till helgen;)

Bilder kommer inom kort:)

Peace out

Torsdag

Så då var det redan torsdag, veckorna går så fort, även om man e arbetslös.
Alice mår bättre idag iaf, fast hon håller sig undan, men det blir nog bättre sen.
Ikväll kommer min lilla älsklings Linda till mejj, vi ska faktiskt gå på bio. Det kanske inte är såå kul o gå i Vara, men jag ska jobba på bion ikväll så jag o en kompis får gå gratis:) Vi ska kolla på "Män som hatar kvinnor", och alla som sett den tycker att den e skitbra. Så de blir en mysig kväll.

Nu på dan händer det nog inte så mycket, kanske åka te överby o shoppar lite:)

Kisses from mee///


Stackars lilla älskade Alice

Ja nu sitter ja med datan i köket, måste hålla koll på min älskade Alice, för er som inte känner mig så väl så är det min katt. Hon har kastrerat sig, eller stereliserat, vet inte vilket som e vilket så att säga. Jag hämta henne för ett par timmar sedan, o hon e så fruktansvärt nerdrogad, hon ska bestämt upp o gå hela tiden, även att hon inte kan, hon vinglar lika mycket som jag gör när jag e redigt full:) hur som helst så blir det väl till att sitta här med henne i köket ikväll...

I morse när jag skulle köra in henne så hittatde jag inte nån av burarna, så jag ringde sanna, o hon hade en av mina, problemet satt ju i det att hon inte hade nån bil så hon hann inte komma med buren innan jag skulle va inne. Så jag fick ju helt enkelt slänga in katten i bilen o köra. Jag kan ju säga som så at jag aldrig sett nån som hatar att åka bil som hon!

För övrigt så har jag vart ute på promenad med Mpet ida, tack vare att vi tog med oss hundarna så fick vi våra skratt:)

I helgen så vet jag inte riktigt vad som händer, men troligtvis blir det kronan, det va ju ändå ett tag sen man va där så de kan nog bli kul. På tal om festligheter så längtar jag till Håkanssons lilla sammankomst den 4 april, blir nog en skitkul kväll!!

Sedan måste jag bara säga att jag tror att Linn har förstört mitt liv men men,, det återstår väl att se:)
man kan ju säga som så här att man e lite pirrig inför nästa helg;)

Ne nu ska jag ringa till puman i Vårgårda :)

Over And Out!!



Snart mår du bättre ska du se,,,,


De e till o med att hon e sötare än mejj :)


Hitta även att gammalt kort på mejj o favorit kusinen,, Tur att vi tog kortet tidigt på kvällen;)


Lissi ¤hjärta¤ Linn

Jösses säger ja bara, det va verkligen underbart att vakna i morse av att solen lös o himlen va klar blå. Nu vill ja verkligen ha sommar. Allt är ju så mycket lättare då på nått vis, men nu e det inte länge kvar.
Pratade lite med Linn förut, o jag tycker så synd om henne, motgångar kommer ju gärna i flock som man säger. Men snart kommer du utomands en vecka o får koppla av,, You need it!!
Vill även passa på att skicka en liten tanke till Linns hund Lissi, som inte finns längre, en riktigt söt o go vovve!!

Ja idag så ska jag väl inte göra så mö, har damsugit o diskat och ska snart gå till volvo penta o möta mossan.
Ikväll ska ja o mor min ha lite myskväll, det va länge sen så det blir trevligt.

Ne ska äta lite nu,, skriver nog mer ikväll.

Shit happens and then you die!!

Peace out


Detta är inte Lissie, men hon såg ut ungefär såhär, fast mycket sötare..

Typiska Söndag

Ja då va det la Söndag igen. Jag saknar att ha ett arbete så mycket att, jag till o med saknar söndags ångesten!
Igår kväll va ja på kalas hos Madda & Angelica, det va faktiskt riktigt kul, tiden bara flög iväg och rätt som det var va det dax att åka hem. Väl hemma i vara så kom Sanna o Mattias och vi gick till Buddha en sväng, o hälsa på Tompi o gänget. Tänk vad mycket dumt vi har gjort i våra dar:) O ja ångrar inte en sekund...
Hursomhelst så gick vi vidare till Nino, va väldigt kul o träffa Sara o Frida:) När klockan började närma sig 4 va det dax att gå, vi hade ingenstans att ta vägen så vi gick hem till mejj,, Vi satt o tjöta ett tag men när klockan va runt halv 6 så kände vi att det va nog dax att ge upp för den här gången:)
Så idag har det väl inte gått många knop, varit väldigt seg, o givetvis så har ja hunnit med lite chips o dipp oxå:)
Så efter en hel dag med massa sömn, ska det bli gött o koppla av,,
Seee uu


Här är vi på väg från pakistan till mejj,, Av en viss anledning gjorde vi en liten avstickare:)


Här har vi ju då Frida,, Mer behöver ja nog inte säga:)


Tjoflöjt

Har fortfarnade inte fått några kort,,, får fixa de i helgen. dagen har väl varit väldigt lugn. Gick till tandlkaren i morse, o allt var bara bra med mina tänder. ((som vanligt)) :) sen så var Mpet här i käka lite tonfiskröra med mejj förut. Den e ju sååå good, o nyttig, det skadar ju aldrig. Hur som helst så ska jag, mamma, Ove och Mp på stefan&Krister ikväll i Skara,, det blir nog riktigt j*vla kul faktiskt.

I morgon så fyller mina kusiner 18 och 20, så det blir lite kalas på kvällen. Jag stannar nog inte allt för länge, utan bara några timmar. Sen så kommer det nog lite folk hem till mejj så får vi se vad vi hittar på:)

Ne nu ska jag försöka sova lite innan det är dax att göra sejj iordning för kvällen. Men det kan bli lite svårt eftersom att mor min lagt sejj i min soffa o ligger o tittar på mejj:)

Träffade även en gammal kompis te mejj förut,, Jättekul o träffa honom, o va sa att vi ska hitta på nått snart. Vilket jag verkligen hoppas att vi gör.

Ha en bra kväll allaihopa

"""Save a Tree, Eat Beaver"""






Min älskade lilla mamma...


Då Var Man Hemma Igen

Så ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte skrivit på väldigt länge. Jag har ju som sagt vart på en liten tripp i Asien, Thailand, Malaysia O Singapore. Jag var där med min älskade pärla Linda och hennes pojkvän, min "bäste vän" :)
Denna 6 veckors resan har varit helt underbar, vi har sett och gjort så mycket. jag kommer inte gå in i detalj för de är en hel del:) Det kommer bilder lite senare, vi har inte hunnit lägga in all o så, men det bliev en del bilder,, runt 700. Slappna av jag kommer inte lägga ut alla :)

Förövrigt va det jättekul o komma hem o träffa alla igen. Hade saknat mamma, Sanna, Mp, Linni mm. Det värsta med att komma hem var väl temperaturen, det va ju typ en diff på 40 grader. jag höll på o kola av när ja gick av flyget på landvetter i shorts o linne :s

Dagen idag ser ut som så att ja o min älskade Mp ska dra te den stora metropolen Järpås!:) vi ska äta lunch hos mormor. Efter 6 veckor med ris o kyckling så ska det bli fint med lite köttbullar:)


Jag avslutar med ett bra ordspråk från australien som ja lärde mejj under resan
"Shit happens and then you die"

RSS 2.0