Hur ska man göra??

Ja, beslutsångest är ju aldrig särskillt kul, men detta tar nog priset! Vet inte om jag ska med till Grebbestad över midsommar, eller om jag ska stanna hemma?!?!
Jag menar klart det vore underbart kul att åka te kusten när vi e så många som åker, o så e det ju skönt o komma iväg oxå...
Men de e ju inte kul o slänga ut massa pengar på att sitta i nån husbil i 4 dagar.. För de lör vi får göra när det spöregnar på detta viset...
Ja jag vet inte hur jag ska göra som ni märker. Linda kommer om en stund, hon ska låna symaskin lite o så ska vi snacka om helgen... Vi har väl fram till kl typ 4 o bestämma oss...

Nu funderar jag på att ta mig ett städ, det ser ut lite som "hej kom o hjälp mig" här hemma!!

Just de ja.. Min kära mor har bytt adress så nu är hon på G att flytta.. Jag har alltid sagt att hon kommer flytta hemmifrån före mig, o det stämmer ju rätt bra... Så,, I am going solo!!!
Det känns iofs inte så annorlunda eftersom att hon inte bott hemma på länge, men nu jäklar!! ksa bli kul o få känna lite mer att de e ens eget!

Hör gärna av er om de händr nått kul här på hemmaplan under helgen!!

Dagens citat:
Samuel Johnson - den största källan till välbefinnade är omväxling




De va la då själve f**n

Detta vädret kan ju knäcka vem som helst.. De regnar ju inte lite heller.. Men men svenska sommáren ska la vara så här antar ja... Ikväll vet ja inte vad som händer, kanske potatisfestivalen, men är inte så sugen på de i detta vädret... så de kanske blir i morron. Nu i eftermiddag så ska ag hämta Elina o sen ska vi fota Sara när hon har gjort sig i ordning för balen ikväll... så duktig som Elina är så kommer korten att bli fanastiska=)

Mamma, Ove 6 &  Annica ska te lich o äta ikväll.. funderar nästan på om jag kanske skulle åka med... har ju ingen fanatasi ida, så vet inte vad jag ska laga.. MEn får la se, risken finns att jag bara ligger i sängen ikväll..=)

Läste på nätet förut att det ska bli hyfsat väder på månda - tisdag.. Då blir de till att bättra på brännan innan Pissommar,, Oj förlåt, jag menar midsommar :p

Sen är det gött att en del problem har löst sejj.. Mår lite bättre nu...

Ne nu ska jag hämta posten,,

Dagens citat
Joan Rivers - Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.


Ciao








Pissväder...

Ja igår så åkte ja te Lindali för att sova där, vi blev både rastlösa o hungriga, så vi bakade muffins o en JÄTTE god & JÄTTE fin smörgårdstårta,, Den blev så Fanastiskt god att jag nästan inte kunde tro de=)
Så i dag när vi åkte så var den slut=) hahaha... men Linda va säger du.. Vi kan ju skylla på Jonas ;)

Det är så tråkigt när de är sånt här väder, man vet liksom inte vad man ska göra, eller om man ens orkar göra nått..

Jag hade massa planer för morgondagen men dom blev lite inställda,, Tror ja... Låter skumt men skit samma... Jag ska väl iaf gå fram o titta på studenterna tror ja.. Har några som jag ska hänga på..

Sedan i helgen verkar de inte hända nått faktiskt.. risken finns att det bara blir en lugn helg hemma..

Nehe om man skulle göra sejj lite mat tro..

Dagen citat:
Okänd tänkare: När han viskar: Vi är som skapta för varann, har hon redan börjat planera en del ändringar.


..........


hmmm,,

jaha då va en till helg över,, Dom bara susar förbi,, Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu,,
Men hur som helst så hoppas jag att en del saker löser sejj,,, Pöss Pöss

Dagens citat
Stephen Donaldson - Det finns alltid en vän för det hjärta som har visdom att se det.




snart lörda,, WIIIIIIE!!

Idag har jag, Kvicki o Mpet vart  på Ikea en sväng,, Jag köpte bara lite små krafs, Micki va la den som handlade mest,, Hade vi skitit pengar o haft större bil skulle vi nog ha handlat mer :P

Sedan åkte jag ut te morsan o Ove,, vi lagade potatismos, pannbiff, stekt lök o massa sås,, Det va så gött så de borde var olaagligt,, Ingen mat som mammas!! Sedan spelade vi ju givetvis lite kort, o JAG vann!!!! Men de e la mest för att jag e så bra =) hehehe,,,

Jag o min käre Kvicki har även hittat den stora sommarlåten för 2009!!! Den e så bra så de e knappt sant,,, om ni har tur kanske ni får se oss dansa te den nån gång =)

Hur som helst så längar jag te Lörda göööör mö!!! Men nu e den snart här,,, Bara de e fint väder så blir nog dagen fulländad!! ((risken finns att den blir de oavsett väder:P))

I morron ska jag med Lindali te Borås en sväng,, så jag måste gå upp typ halv 7,, jag kommer va död,, men vad gör man inte för att tillbringa dagen med sin Älskling:)

Natti natti på Er där ute,,, 

Dagens citat:
Henry Miller: Arbete är en aktivitet som är till för tråkmånsar.


Sov gott mina älskade vänner, de ska iaf jag göra!

I lagens namn,,,

Ja nu e de ju ett tag sen jag skrev, men de går ju inte o sitta inne vid datorn när de e sånt underbart härligt väder!
I fredags så tog vi de bara lungt, "kan själv2 hade lite fest, men jag o micki va nyktra, o de va nog tur de, de fanns andra som blev riktigt dragna:) hur som helst så va de gött att  vakna o vara pigg och utvilad.
Under lördagen så hade jag en fruktansvärd beslutångest om vad jag skulle göra på kvällen. Men efter en hel del funderingar så åkte jag med Carro barro till Almesåsen. O jag hade en asa rolig kväll , med roligt folk o len massa bugg =)

Dom sista dagarna nu så har ja varit ute o bara mått underbart i det vackra vädret...!!

hur som helst så undrar ni säkert vad rubriken har med allt o göra,,,=)

Idag så åkte jag, Sanna o Annica till den stora metropolen Tråvad, för att sola o kanske ta ett dopp... O när vi låg där i våran lugnan ro så komm de två bilar, o dom ställde en av bilarna där o sen hoppa in i den andra o åkte iväg,, alla tre tyckte att de såg så skumt ut, o nyfiken som jag e så skickar ja o kollar vems bil de e,, Då visar de sejj att den e stulen!!! Så jag ringer polisen o dom kommer,, så de blir väl till att vittna o grejja framöver...
Typskt att man ska behöva åka till tråvad för att få lite action!! =) hahaha,,,

Ne nu ska jag faktiskt snart lägga mejj, o hålla både tummar o tår fö att vi får en solig dag till...

Just de,, I helgen så e det ju BJÖRN ROSENSTRÖM och POWER MEET!!!! Jag längtar så jag blir tokig,, så hoppas jag får se alla mina vänners ansikten där på Lördag,,

Ps GRATTIS till jennie O kaj, som fått en vacker liten Felicia!!! Ni gjorde ett bra jobb=)

Dagens citat:
Remy de Gourmont -Kvinnan kommer fortfarande ihåg den första kyssen när mannen glömt den sista.


Ungefär så här kände jag i Lördags innan jag bestämt mejj!!

Saknar våra flummiga kvällar på andra sidan jorden,,

Jag ser ju ut som en kassler,,,=)

nyår för ett par år sedan,, jag o min lilla Sanna!!


RSS 2.0