FAAAAN

Nu har jag suttit o skrivit om helgen o så råkar jag klicka bort allt!!!!!! Jag blir så ARG!! Så nu orkar jag faan inte skriva mer,,, lägger upp lite bilder,,,


Två vackra fägringar,,=)


Våran Myspys kväll,,,


Mimar lite baraaaa,,=)



dagen citat:
Konrad Andenauer - Vi lever alla under samma himmel, men alla har inte samma horisont.


bråttom!!!!

Nu har jag helt plötsligt lite bråttom,,, typisk!!
Jaja jag har precis vaknat en andra gång för ida=) vi var nämligen ute o gick en mil i morse,, så lite bra känner man säg,, ((applådera))

men när jag kom hem så gick ja o la mejj en sväng, o nu måste jag göra mejj i ordning för jag o mor ska på tutbingo=)
Så förhoppninsvis handlar nästa inlägg om att jag vunnit storkovan!!!

O senare ikväll blir det brännboll, vet inte riktigt vilka va blir än, men förhoppningsvis tillräckligt många=)

Hör av er om ni vill va med!!

Dagens citat:
Arabiskt ordspråk - den som strör ut nålar skall akta sig för att gå barfota.


Pöss Pöss så länge


Tänk dejj att jag är en fågel,,=)

Jag då ska vi se vart jag ska börja, I fredags så hade jag ju fixat lite överrasknings middag åt Linda på Gabriels i stan. Det blev lyckad, o chockad blev hon!=) efter middagen åkte vi te bowlingen, o det va riktigt trevligt faktiskt, sedan åkte vi till Vara, där festen fortsatte. hoppas du blev nöjd med denna kvällen min älskade lilla Linda!!

I lördags var det ju vårmarknad här i lilla Vara, så vi gick fram fär att äta o kolla runt lite, blev en mysig stund. Sedan va jag tvungen o gå hem o städa o plocka iordning lite, o på kvällen blev det kronan,, även om det inte alls var meningen att jag skulle dit så blev de så ändå. Det va faktiskt helt okje, o folk till förbannelse!!

I går så va jag o kvicki ute o gick nästan hela dan,,, vi kollade även på filmerna jag filmade i fredags,, O jag säger bara det att FY SATAN VA KUL!!! Hur som helst så har vi, eller iaf jag skrattat väldigt mycket sen i fredags =)
På kvällen tog ja det bara lungt,,,

Idag, måndag så har jag o min lilla pluttis Mp vart i skogen o gått, o jag säger bara det att din hund har troligtvis damp bara,, Har aldrig sett en hund bete sejj så,, men vi älskar henne allt ändå!!=)

Just nu håller jag på o tvättar, o funderar på lite brännboll eller inlines ikväll,, Fast jag funderar även på att åka till mams,, men om det inte blir av ida så ska nog vi på Tutbingo på torsdag, det blir sketa kul tror ja!!

Ne om jag skulle ta o pallra mejj iväg te affären,, risken finns att dte kanske blir carbonara ida!!:P

Dagens citat:
Barbara Streisand: Varför lägger en kvinna ner 10 års arbete på att försöka ändra en mans vanor, och klagar sedan över att det inte är samma man hon gifte sig med?


/// ciao


Jag bjuder på denna,, Tänk dejj att jag är en fågel!! hahahaha


Jag räkna ju med dejj =)

Ja igår kväll så spelade vi brännboll, vi va typ 4 i varje lag,, Det e faktiskt riktigt roligt o spela,, vi skulle spelat kubb oxå men de blev inte av.. efter det så grillade vi lite korv hos emelie,, Det va mumma,, Måste bara säga en sak te kvicki,, JAG RÄKNA JU MED DEJJ!!! hahahaha =)

Ja idag är det ju onsdag, o jag har vart ute o gått lite med sanna sanna sol,,, Vi gick fram för att handla men glömde givetvis de:P så fram igen så det blev löst.. O nu så har jag käkat lite lunch, o dammsugit o diskat,, Ikväll blir det till att åka te mamma,, nån måste ju klå dom i kortspel =)

Dagens citat:
Italienskt ordspråk: Med en bra början är halva jobbet gjort!


Ne nu ska jag gosa med mina bäbisar lite=)

Ciaoo^^



Good too be back, but sorry to leave u!!

Då var de Måndag igen och de hart varit fint väder men det blåer ju storm.

I helgen var jag som sagt i Värmland hos min älskade Linni!
jag åkte redan i torsdags o tåget var framme 22.05. som tur va fick min love sluta lite tidigare så hon kom hem redan vid halv 12 =) Vi kramades o mös o somnade väl runt 4,,
På fredagen var de bara te att upp o hoppa i tid, för vi hade en dag på stan att ta tag i, Så vi åt en mumsig frukost o gav oss iväg. Jag fick allt tag på en hel del trevliga grejjer. men mitt bästa köp va nog en KAMERA!!! så nu kan ni räkna med att även få se mitt liv i bilder =) när shoppingen var klar så gick vi o satte oss o käka o tog en öl. malin var oxå med en väldigt gammal klasskompis till mejj o linn,, alltid lika kul o träffa henne oxå!!
På kvällen drack vi vin o tjötade om allt mellan himmel o jordfräs,,, jag ÄLSKAR verkligen o va där uppe!!

På lördagen tog vi de EXTREMT lugnt, beställde pizza med hemkörning, så de bara plinga på dörren o vi behövde knappt klä på oss=) de borde dom starta i Vara tycker ja,,,

På kvällen fortsatte vi att bara ta de lugnt, o kollade på den bästa filmen jag någonsin sett,, TWILIGHT!!! så ruggigt bra så ja va helt tagen flera timmar efteråt!!

O sedan var de ju den dagen vi alltid fruktar, Söndag,, den dagen då vi skills åt,, sakna linni redan när jag satte mejj på tåget,, Men men vi kommer ses snart igen=)

Så som sagt så e det ju Måndag ida o jag av ute med Mp o gick som vanligt,, Kul o se dejj igen=) Sedan ringde Linda o sa att hon va i Vara,, så ja åkte ner till Emelie o träffa brudarna... O nu på kvällen har va varit vid cylinda o spelat brännboll,, eller ja ska väl inte säga att ja va med så där jätte mycke,, men lite iaf=)

Dagen citat:
Voltaire - Kärleken dör med åren, endast egenkärleken består hela livet.


Nu kommer lite bilder från helgen o denna dagen

Pizzz o Kräm//

Soo Cute =)


Även denna lilla rackaren, Melvin, träffade jag idag.


Några av de tappra som spela brännboll. Kvicki & Emma


Slutligen, min bästa vän sedan 15 år tillbaka!! 

Ack Värmeland du sköna

Så nu drar ja snart,,, Ska ju till värmland över helgen o det ska bli lovely!!
Så i morgon ska jag o Linnifinifanifonyponitail gå på stan hela dan,, ((lägg märke till att ja rimmade))
sedan blir de väl ett par glas vin kan jag tänka o bara sitta o njuta av varandras sällskap...

Men jag kommer sakna er här hemma med
Valli
Alli
Lindi
Mpi
Sanni
Mammi

O alla andra med förstås =)

Dagens citat: Francis Bacon: en kvinna vet om att man är förälskad i henne långt innan man själv anar det!


ASTA LA VISTA BABY
 

Hemkommen från Jonis,,,

Ja,, nu har man kommit hem efter ett par timmar hos Jonis. Lika trevligt som vanligt,, fast hundarna kommer la inte lika bra överrens som vi hade velat,, men men,,,
Jag måste bara säga att magen bara växer o växer.. Det ska bli kul o se hur lång tid de tar innan hon inte orkar stå mer =)
Men som jag har sagt innan, jag kan bära dejj i sommar om du vill!!

Om 24 timmar så ankommer tåget te Karlstad. O våran roliga helg börjar!! Men ja kommer ändå sakna alla här=( rätt fjantigt eftersom att ja bara e borta i 3 dar,, Men har man såna underbara vänner o kusiner så blir de lätt så!

Jag har fått en genialisk ide btw,, De finns ju många som har sån där  "dagens outfit"... Men ja har ju ingen kamera så jag tänkte börja med "dagen citat".. bra va??!!!

God natt med er alla ljuvliga,,,,

Dagens citat:
Nalle Puh - Om personen du talar till inte tycks lyssna, visa tålamod. Det kan ju helt enkelt vara så att personen bara har lite ludd i örat!



(just de ja, bara så ni vet så har dagens citat inte med nått o göra om man säger så,, Utan bara bra saker lixom!)


Tur att de e den lilla kaninen


Gooooood Moooooorning =)

God morgon allihopa!

Klockan är nu 07.45, o jag är faktiskt vaken,, No shit sherlock känner ja bara.
Idag har jag en hel del på schemat:

Diska
Plocka iordninga på alla satans prylar
Damma
Dammsuga
Skura golven
Söka jobb
Börja packa inför helgen
Gå ut o gå men Mp
O sist men inte minst åker ja o mp te jonis e eftermiddag =)


Som ni ser så e det faan tur att ja kommit upp i tid,,

Förövrigt så åker ja ju till Värmeland du sköna i morgon kväll,, Det ska bli gött o komma iväg, o även att träffa min underbara Linn.. Jag tror de kommer bli en bra helg, med shopping, öl o god mat,, Men de e konstigt alltså,, jag ska vara borta i 3 dagar, o jag vet att ja kommer ha hemlängtan efter alla.. Men då blir de kul o ses igen oxå..

Just de igår kväll va ja ju ute hos mossan,, O vi käka o spela kort.. Jag behöver väl inte berätta vem som vann,,, JAG =)

Nee ja får la sätta igång nu antar ja, så jag blir klar innan nästa istid!!

Pizz Pizz // Sandrew


Drömde om dejj inatt Farfar,,, saknar dejj!!


Svärdfisk,,, Helt rätt!!

Som alla andra gånger e ja expert på att inte uppdatera, men den här gången har ja faktiskt inte haft tid,,

Det ha ju varit valborg o så vidare nu sen ja blogga senast, o det var allt annat än en händelselös helg..

Torsdagen: lilla söta Linda kom te vara o vi hade bestämt oss för att göra nått,, men vi visst la inte riktig vad. men som vanligt när vi umgås så löser vi minsta lilla problem lätt som en plätt. Så de blev att vi åkte te putte i levene, vi kolla på majbrasa med mera,, det va en helt okej kväll!! Men de bästa va att men Linda sov över hos mejj:)

Fredagen: Ja,, hehe,, vad ska man säga, vi gick ner till Markus o bestämde att vi skulle dricka o grilla med dom.. O nog blev det fest alltid!! Träffa många roliga människor, o en av dom roligaste va ju lätt Ronny!! eller va säger du Linda haha!!=) Som sagt en trevlig kväll men underbara människor!!

Lördagen: Även denna dagen var det underbart väder som gjorde att vi kunde sitta utomhus hela dagen o bara må bra,, På kvällen så skulle Kicki komma ((lindas syrra)) så vi gick ett gäng till grabriels o käka. O ja måste bara säga de att så j*vla mycket som ja har skrattat denna helgen har ja helt ärligt aldrig gjort!! Det tog liksom aldrig slut, på kvällen va vi hos markus igen o sedan gick vi te Tobbe,, O gästfriheten e ju alltid olika hos alla man kommer till,, HAHAHA,, ja tror bara Linda fattar va ja menar,,, Hur som helst så även denna natten sov ja gött=)

Söndagen: Blev de inte så mycket,, vi käka lite o prata om den asa roliga helgen vi haft.. Sedan blev de bara slappa för gamle sandrew.


O igår så gjorde ja inte heller så mycket, va ute o gick med Mpa som vanligt, o det va gött!!
Även idag så gick vi ju på våran promenad o sissi-stackarn blev ju knäckt, dom höll typ på o skövla skog eller nått för det va ett j*vla liv, o sissi trodde la att de va skott så hon gick mellan mejj o Mp o va livrädd..
Sedan har val inte min kusin stans bästa närminne, så hon hade glömt att hon lovat sin mor att vi skulle te Nossebro o köpa nån bröte.. Så hon ringde förut o fråga om ja vill med.. Yes box tänkte ja,, Lite roadtripp e ju aldrig fel, så vi kasta oss iväg.. O när vi kommer fram så satt de något kvinnligt fenomen bakom disken som pratade väldigt speciellt. O ni som känner mejj fårstår ju att ja börja skratta sen=) hon hade nån dialek med typ värmländska o norska o danska.. Hur som hälst så va ju den grejjen vi skulle köpa slut,, så vi fick ju så vackert åka hem igen,, O under tiden spanade vi efter hus som va te salu..hehe=)

Pratade även med Lindali förut en sväng,, O som sagt lycka till sedan,,`, O glöm inte att sanningen kommer alltid fram!! O under tiden som vi väntar på den så lever vi livet! Love u!      Gå även in på hennes blogg,,,, www.farrydaylady.blogg.se

Ne nu ska ja snart åka ut te min lilla mamma o Ove, har ju inte vart där på an vecka nu, så man saknar ju dom.. Ikväll blir de även skinkrullar till kvällsmat o de har ja sett fram emot må ni tro.

ja har tyvärr inga bilder sedan helgen,, men kolla in i erat innre o föreställ er en underbar o rolig helg,, Så räcker nog det!

Pyss Pyss på er


RSS 2.0